PwC samarbejder om at udvikle ledere

08 Aug.
Ledere i små og mellemstore virksomheder kan få rådgivning.


PwC er verdens største revisions-, skatte- og rådgivningshus.

I Danmark samarbejder ca. 1.700 PwC’er fra 17 kontorer hver dag om at hjælpe vores kunder med deres succes, og de trækker på et netværk med mere end 180.000 kolleger fra hele verden.

Sammen tilbyder vi branchespecifikke løsninger bygget på kvalitet og tillid: Løsninger der skaber størst mulig værdi for vores kunder og medarbejdere – og dermed også for os selv.

Vores vision er at skabe værdi i de relationer, vi indgår i, og vi ved, at vores kunder og medarbejdere ser forskelligt på, hvad værdi er for dem. Derfor vil du opleve, at vi bestræber os på at sætte os i dit sted, forstå dine behov og din forretning, før vi peger på konkrete løsninger.

I PwC rådgiver vi hver dag også Små og Mellemstore Virksomheder i hele landet om at skabe de bedst mulige løsninger, som er tilpasset den enkelte virksomheds behov og situation, og vi tror på, at “Vidensforum – for Små og Mellemstore Virksomheder” kan bidrage til ny konstruktiv viden, der styrker den fremadrettede rådgivning og konkurrenceevne i landets ejerledede virksomheder.

Kontakt os på 3945 3945

SMV magasinet Update
SMV hjemmeside
PwC’s aktivitetskalender
Kurser for SMV


Ny vækstmodel skal styrke små og mellemstore virksomheder

12.3.2015 30 små og mellemstore virksomheder (SMV’er) i Danmark indgår i et nyt og vækstfokuseret projekt. Bag projektet står PwC, Nykredit og Aarhus Universitet, som har sat sig for i fællesskab at styrke SMV’erne og deres konkurrenceevne.

Se din forretningsmodel i nyt perspektiv

27.1.2014 Vil du gerne øge fokus på at skabe værdi og opbygge nye forretninger, samt forbedre din organisation og udvikle dig som leder, så deltag i forløbet 'Se din forretningsmodel i nyt perspektiv'