Nykredit kender ejerlederne

full-size
09 Aug.
I samarbejdet bag SMV Vidensforum er Nykredit en vigtig spiller.


Ejerledede virksomheder udgør næsten 80% af dansk erhvervsliv og spiller derfor en væsentlig rolle i dansk økonomi såvel som i Nykredits kundegrundlag, hvor mange af kunderne netop er ejerledede virksomheder. 
I Nykredit arbejder vi derfor konstant på at få større indsigt i ejerledernes hverdag for dermed at kunne tilbyde dem en endnu stærkere sparringspartner på det finansielle område.

Nykredit har igennem en årække arbejdet med at analysere ejerledere. Siden 2007 har vi gennemført en årlig ejerlederanalyse blandt mere end 1000 danske ejerledere med henblik på at afdække mulighederne og potentialet for vækst i de ejerledede virksomheder. Desuden er Nykredit i samarbejde med blandt andet PwC årligt med til at udpege Årets Ejerleder – en titel som gives til dem, der har haft modet til at starte egen virksomhed og evnen til at skabe vækst samt en sund og bæredygtig virksomhed.

Nykredit mener, at et tæt samarbejde mellem erhvervslivet og forskningsverdenen skaber sammenhæng mellem viden og best practice, og derfor vil vi med “Vidensforum – for Små og Mellemstore Virksomheder” bidrage til et kompetenceløft i danske SMV’er og sikre en fortsat vækst og produktivitet i virksomhederne og samfundet.


Ny vækstmodel skal styrke små og mellemstore virksomheder

12.3.2015 30 små og mellemstore virksomheder (SMV’er) i Danmark indgår i et nyt og vækstfokuseret projekt. Bag projektet står PwC, Nykredit og Aarhus Universitet, som har sat sig for i fællesskab at styrke SMV’erne og deres konkurrenceevne.

Se din forretningsmodel i nyt perspektiv

27.1.2014 Vil du gerne øge fokus på at skabe værdi og opbygge nye forretninger, samt forbedre din organisation og udvikle dig som leder, så deltag i forløbet 'Se din forretningsmodel i nyt perspektiv'