Beskrivelse af forskningsprojektet

18 Mar.
Et udviklings- og læringsforløb for små og mellemstore virksomheder.


Vores forløb:

30 danske virksomheder med 10-100 ansatte deltager i et 3-årigt forløb, hvor målet, med udgangspunkt i den enkelte virksomhed, er at skabe udvikling og vækst i virksomhederne.

På baggrund af en analyse af lederen og virksomheden får deltagerne individuel sparring og en række læringsmoduler inden for ledelse, strategi og økonomi. Dette kombineres med en række netværksaktiviteter, som understøtter udviklingsprocessen.

Møderne foregår dels på individuel basis i virksomheden, dels som fællesmøder med de øvrige deltagere. Deltagerne får adgang til nye værktøjer, der giver et klart billede af værdiskabelsen i virksomheden og som kan være med til at understøtte beslutninger. Samtidig får deltagerne gennem forløbet et godt overblik over udfordringer og muligheder, og udvikler såvel sig selv som leder, som virksomheden strategisk og økonomisk.

Resultater:

Resultater og erfaringer opsamles og indgår i et forskningsprojekt, og ambitionen er, at vi efter de tre år kan dokumentere, hvilke tiltag der bidrager til værdiskabelse i virksomhederne. Forskningsprojektet er forankret ved Aarhus Universitet, og er det første af sin art.


Ny vækstmodel skal styrke små og mellemstore virksomheder

12.3.2015 30 små og mellemstore virksomheder (SMV’er) i Danmark indgår i et nyt og vækstfokuseret projekt. Bag projektet står PwC, Nykredit og Aarhus Universitet, som har sat sig for i fællesskab at styrke SMV’erne og deres konkurrenceevne.

Se din forretningsmodel i nyt perspektiv

27.1.2014 Vil du gerne øge fokus på at skabe værdi og opbygge nye forretninger, samt forbedre din organisation og udvikle dig som leder, så deltag i forløbet 'Se din forretningsmodel i nyt perspektiv'